Sarah Chronis krijgt rol in GTST

Sarah Chronis krijgt rol in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) krijgt er een nieuw personage bij. In de 6000ste aflevering zal Sarah Chronis haar opwachting maken. Zij zal de rol van reisleidster Romy gaan spelen. Vooral de mannen van Meerdijk zullen met haar te maken krijgen. In Lapland leren onder andere Amir (Alkan Çöklü), Bing (Everon Jackson Hooi) en Rik (Ferry Somogyi) haar kennen.

Meteen zijn zij weg van de reisleidster. Veel inwoners zijn namelijk in Lapland voor het vrijgezellenfeest van Amir. Hij staat op het punt om met Sjors (Melissa Drost) te trouwen. Maar een huwelijk in GTST kan nooit goed gaan. In Lapland gebeurd een ongeluk. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk.

Wel staat het vast dat Romy een tijdje in Meerdijk te zien zal blijven. Wat zij precies in Meerdijk zal gaan doen is ook nog niet duidelijk. Wie weet zorgt zij voor spanningen bij Amir en Sjors. Het wordt in ieder geval een hele speciale aflevering van GTST.

De 6000ste aflevering zal bestaan uit een soort minifilm van ruim een uur. Ook voor de mensen die GTST niet volgen, zal deze minifilm prima te volgen zijn. Maar voor de trouwe fans is het natuurlijk een mooi moment.

Sarah is overigens geen onbekende in de televisiewereld. Zij is één van de drie finalisten van Wie is de Mol? Aanstaande zaterdagavond zal dan eindelijk duidelijk worden wie nu de Mol van het huidige seizoen is. De ontknoping is zaterdagavond vanaf 20.25 uur te zien op NPO 1.

De 6000ste aflevering van GTST is op vrijdagavond 5 april te zien bij RTL 4.

Foto: AVROTROS