Extreem grote gezinnen in ’16 Kids And Counting’ BIJ RTL 4

Extreem grote gezinnen in ’16 Kids And Counting’ BIJ RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma

Hoe ziet het leven van een gezin eruit, dat zoveel kinderen heeft dat ze een eigen voetbalteam kunnen vormen? En hoe houdt een moeder zo’n extreem groot gezin draaiende? Vanaf woensdag 3 juli is dit wekelijks te zien in ’16 Kids And Counting’ bij RTL 4.

Een van de gezinnen die gevolgd worden, is het gezin van Sue en Noel Radford. Zij wonen in Engeland met hun vijftien kinderen en Sue is in verwachting van spruit nummer zestien. Hun oudste dochter Sophie (19) is net  bevallen van haar eerste kindje en woont ook in huize Radford, samen met haar baby en vriend. Sue heeft het erg druk met het huishouden. Ze draait gemiddeld zeven wassen per dag, kookt kilo’s eten per week en moet heel wat handelingen verrichten voordat ze de deur uit kan. Ook Noël werkt hard. Naast de vaderrol die hij vervult, moet hij zorgen dat de 20 hongerige monden dagelijks gevoed kunnen worden. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat rennen en gillen de kinderen van alle leeftijdsgroepen door het huis en geregeld vliegen ze elkaar in de haren, wat de nodige spanningen met zich meebrengt.

Ondanks de dagelijkse drukte en de komst van het nieuwe kroost, willen Sue en Noel dit jaar hun trouwdag groots vieren en elkaar opnieuw trouw beloven in een afgehuurd kasteel in Schotland. Sue droomt ervan in een mooie witte jurk te stralen met al haar kinderen als bruidsmeisjes en bruidsjonkers. Ze wil zelfs op huwelijksreis naar het Caribisch gebied maar hoe gaan zij dit allemaal regelen met zestien kinderen en een pasgeboren kleinkind?

Uitzending: Wekelijks vanaf woensdag 3 juli, 20.30 uur bij RTL 4