Married At First Sight - Match or Mistake: Pillen, poedertjes en een extreem libido
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Pillen, poedertjes en een extreem libido

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

De billen van Jack zijn aan een uitgebreid onderzoek onderworpen door de moeder van Marissa en duidelijk goedgekeurd. Bij Jack als persoon zijn er wel wat twijfels. Opa brengt de bruid binnen en vraagt of Jack goed op haar wil passen, dat scheelt hem wat aspirientjes.

Als niemand lacht om je grappen, dan doe je dat toch gewoon zelf

De geloftes worden uitgesproken en Jack vindt de zijne wel heel erg leuk. Niemand die de lol er van inziet, maar hij kan smakelijk lachen om zichzelf. Ik ken dat gevoel. De eerste kus is er een van ‘plat op de waffel’ en opa begint meteen wild met zijn armen te zwaaien en ‘ho ho ho’ te roepen. Dat wordt waarschijnlijk niet alleen een aspirientje voor opa maar ook een Oxazepammetje.

Jack is niet alleen erg in zijn sas met zichzelf, maar ook met zijn kont. Wéér die billen van hem waar hij té veel de nadruk op legt tijdens de fotoshoot, maar lekker boeiend, Marissa’s eerste indruk is positief en ze is blij met haar match. Een stemmetje in mijn hoofd zegt dat dit niet lang zo zal blijven.

Oorlog op het toilet

Het eten komt op tafel en dat wordt meteen gekeurd door Jack. Maak je borst maar nat Marissa. Jack moet letten op gluten anders heeft hij oorlog op het toilet. Wil ik dit allemaal weten? Oh ja, hij is een atleet en hij heeft sponsors. Klinkt heel belangrijk Jack. Hij ‘prept’ z’n eten, weegt alles af en houdt complete lijstjes bij met wat er naar binnen wordt gewerkt. Succes Marissa!

Zoenen doet Jack goed, aldus Marissa die vol verbazing zit te kijken naar de immense hoeveelheid pillen en poedertjes die hij op bed legt. Daarbij krijgt ze uitleg waarom hij dat allemaal nodig heeft. Ik zou ook oorlog op het toilet hebben als ik dat allemaal naar binnen zou werken! Marissa is meteen duidelijk. Sporten is leuk, maar pillen heeft ze daarbij niet nodig.

100 push ups en ook hier de nodige pillen

Na de eerste nacht, worden Ginger en Olivier samen wakker en er is wel chemie. Olivier begint de dag met 100x opdrukken en zo’n 20 pillen. Hij is nogal van de standaard rituelen en Ginger hoopt dat hij dat wat los kan laten. Ik hoop het ook voor je Ginger.

Wat mag iemand die celibaat leeft eigenlijk allemaal? Ze hebben namelijk al gezoend..jawel...GEZOEND! Mág dat???? Kennelijk wel. Ben benieuwd hoe lang Ollie celibaat blijft.

Hoeveel bedpartners heb je gehad?

Ollie en Ginger openen meteen het waarheidskistje en de eerste vraag is, of Ollie haar seksueel aantrekkelijk vindt. ‘Nou..euuh...jaaa we hebben gezoend toch?’ Manuela doet er een schepje bovenop en zegt dat ze het idee heeft dat hij haar het liefst uit elkaar had getrokken. Hoe kan dat ook anders als je al 3 maanden celibaat bent. 3 Maanden pas? En dan ook aangeven dat er best wel eens iets fout kan gaan ondanks dat je celibaat bent? Ik krijg een beetje vlekken van die gast. Zijn ogen zijn ook eng vind ik. 

En daar is hij dan, de vraag hoeveel bedpartners de ander heeft gehad. Ginger geeft aan dat het haar eigenlijk niet kan schelen met hoeveel vrouwen hij de koffer in is gedoken, maar Ollie wil haar dat gráág vertellen. Hij is lang geleden al gestopt met tellen want hij was de tel kwijt geraakt. Het is maar dat je het weet Ginger. Als je iets voelt, zou het wel eens eelt kunnen zijn. 

Manuela is alles behalve een Chantal Janzen type!

Het derde koppel wordt aan ons voorgesteld en ik ben blij dat we hier in een lekker tempo doorheen gaan. Silio is gekoppeld aan Manuela die we voor zo’n influencers lamp zien dansen. Zou het TikTok zijn? Manuela is de ‘Psycho Latina’ en Silio is eerlijk. Hij neemt het niet zo nauw met het trouw zijn. Silio zoekt altijd iets beters en moois. Liefst blond, typetje Chantal Janzen. Nou ik weet het niet hoor, maar Manuela is álles behalve dat! Ook hier voel ik véél vuurwerk aankomen!

Een vrouw met een tintje en een blonde moeder?

Silio staat nerveus te wachten en verwacht, gezien de moeder en zus, dat zijn vrouw blond zal zijn. YESSSS een Chantal Janzen typetje! Nou Silio, soms zijn kinderen geadopteerd en hebben ze dus een zonnig kleurtje.

Silio krijgt een slap handje als Manuela binnenkomt. Niks kus...niks knuffel, gewoon een slap handje. Manuela is ook niet direct het type waar hij normaal mee afspreekt, dus dat is best wel even wennen. Manuela komt op mij redelijk kil en formeel over. Misschien dat het de zenuwen zijn. Ze zeggen uiteraard “JA’ en er komt een kusje met een afstand van minstens een meter tussen de buiknavels.

Ik heb twee kindjes.....Ik ook, van 2 verschillende vrouwen

Het onderwerp ‘kindjes’ komt vrij snel aan bod en Manuela is meteen op haar hoede. Zij heeft er twee en Silio ook. Alleen heeft hij ze wél van twee verschillende vrouwen. Manuela vraagt zich af of dit wel een bewuste keuze van hem was. In hun bruidssuite valt meteen de ‘doorkijk douche’ op en dat is meteen ook wel een dingetje voor Manuela. Silio daarentegen vindt de douche hélemaal TOP. 

Mag ik éven een momentje voor mezelf?

Marissa en Jack zijn geland op Cyprus waar alle koppels naartoe gaan. Marissa vraagt eigenlijk meteen een momentje voor zichzelf. Jack gaat wel héél erg snel. Hij begint al over kindjes die ze eventueel gaan maken en Marissa krijgt het ineens Spaans benauwd.

Relatie’s, sex en een hoog libido

‘Zeg Jack, hoeveel relaties heb jij eigenlijk gehad?’  Het wordt even stil. ‘Serieuze relaties? Ik denk een stuk of 8’. Serieus?? Hoe oud ben jij man, dat je het hebt over 8 serieuze relaties, of is je definitie van het woord ‘serieus’ niet zo serieus? Marissa heeft nog nooit een serieuze relatie gehad.

Jack geeft meteen aan dat sex echt heel erg belangrijk is en dat hij een erg hoog libido heeft. Zou hij daar ook pilletjes voor nemen? Marissa kan maar beter ook een hoog libido hebben, aldus Jack maar tot nu toe is daar nog hélemaal niets van te merken!

Lekker zwaaien met je lichtknuppel

Door naar het volgende koppel. Roy en Rosa. Zijn grote passie is alles wat met ‘Star Wars’ te maken heeft. Roy zwaait met zo’n lichtgevende stok rond en het kind in hem komt dan naar boven. Roy is een grote jongen met een klein hartje.

Rosa hebben we tijdens de vrijgezellenavond al gezien. Ze viel wat uit de toon bij de rest van de dames, met haar zwarte kogelvrije panty’s. Ik hoop dat ze overweg kan met haar schoonvader, die op mij een wat vreemde indruk maakt.

Jammer dat ik het kreng niet ken

Roy vertelt zijn vader dat hij gaat trouwen en pa's reactie is: “Gezellig, alleen jammer dat ik dat kreng niet ken”. Ook goedemorgen. De toon is gezet. Volendamse Rosa lijkt me een behóórlijk behoudende vrouw en ze shockeert haar vrienden met het nieuws dat ze gaat trouwen. Qua lengte voldoet Roy helemaal, want ook Rosa is niet klein uitgevallen. Ze kan dus gewoon hakken aan. Een oorverdovend kabaal zorgt ervoor dat iedereen in de trouwzaal zich omdraait. Rosa wordt gewoon met de helikopter afgeleverd. Alleen daarvoor zou je toch al gaan trouwen? 

Coming up: De sportjuf komt naar boven in Jack en jij slaapt op de bank.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!