PowNed past successerie Dennis in Albufissa aan

PowNed past successerie Dennis in Albufissa aan

Geschreven door Daniël Schalk

Omroep PowNed heeft twee afleveringen van het online-programma Dennis in Albufissa van hun YouTube-kanaal gehaald. PowNed heeft de twee afleveringen wel weer online gezet, maar in een aangepaste versie. Het gaat om aflevering 1 en aflevering 3 van de serie van Dennis Schouten.

Volgens oplettende kijkers heeft de omroep uit aflevering 1 een fragment gehaald, waarin een meisje op haar kont wordt geslagen. Uit aflevering 3 is een fragment gehaald, waarin een aangeschoten feestganger tegen Dennis vertelt dat zij flink het beest aan het uithangen is.

Kijkers denken dat de feestgangers spijt hadden van hun verschijning voor de camera van PowNed. “Waarschijnlijk worden clips eruit gehaald van mensen die toch niet op YouTube wilden”, zegt iemand op YouTube. “Eerst een beetje popiejopie doen voor de camera en daarna gaan janken”, zegt iemand anders.

PowNed-verslaggever Dennis vertrok voor de serie naar Albufeira waar hij een week lang de medewerkers en bezoekers van feesttent Albufissa volgde. Dennis moest zelf 4.000 euro bijleggen om de serie te maken, omdat PowNed geen 8.000 euro kon betalen en de NPO ook niet wilde opdraaien voor de kosten.

Foto: Screenshot serie Dennis in Albufissa