Kassa is vanaf september weer te zien

Kassa is vanaf september weer te zien

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het consumentenprogramma van BNNVARA, Kassa, is vanaf 8 september weer terug. Iedere zaterdagavond stelt Brecht van Hulten allerlei consumentenprogramma aan het licht. Zo gaat zij ook het gesprek aan met bedrijven die voor problemen zorgen. Niet iedereen wil voor de camera reageren, maar er zijn bedrijven bij die dit wel willen.

In Kassa is ook volop aandacht voor allerlei testen. Zo testte Kassa al eens welke supermarkt nu echt de goedkoopste is. Bij dit onderzoek kwam supermarkt Jumbo als winnaar uit de bus. In reclamespotjes op televisie en op de radio is dat nog altijd te horen. 

Een ander vast onderdeel van Kassa is de Belbus. Deze Belbus wordt bestuurd door Amber. Zij bijt zich in de verhalen van consumenten die een probleem hebben. In haar Belbus brengt ze de desbetreffende bedrijven een bezoekje. Dit doet zij altijd op geheel eigen wijze. Niet ieder bedrijf zit hier op te wachten. Met een 'nee' neemt Amber niet snel genoegen. Zij wil pas weggaan als het consumentenprobleem verholpen is.

Kassa is vanaf 8 september weer iedere zaterdagavond om 19.05 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Foto: BNNVARA