B-Brave vindt gillende meiden te gek

B-Brave vindt gillende meiden te gek

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De jongens van B-Brave genieten met volle teugen van de aandacht die zij krijgen door X Factor. Dat zeggen ze vandaag in De Telegraaf. Net als mede finalisten Adriaan en Haris kunnen zij ook vanavond in de finale, om 20.30 uur op RTL 4, weer rekenen op hordes gillende meisjes. “De gillende meiden vind ik te gek, maar ze hebben niet veel invloed op me. Zo zit ik niet in elkaar. Ik ben van nature, geloof ik, wel down to earth. Ik heb niet het idee dat ik een groot ego heb“, zegt Sam van B-Brave.

Haris negeert alles wat van buitenaf komt, zegt hij. “Dat heb ik meteen gedaan en daardoor kon ik veel beter en rustiger met alle drukte omgaan. Dus ook met de gillende meisjes.

Ook Adriaan blijft nuchter. Hij blijft zichzelf, meldt hij. “Want als je je in dit programma anders voordoet dan je bent, val je op een gegeven moment door de mand.

Met B-Brave lijkt de categorie groepen, dit jaar geleid door Gordon, eindelijk eens veel kans te maken op het winnen van X Factor. De jongens worden geleid door Angela Groothuizen waar Andriaan en Haris dus ondervallen.