Gastpresentatoren bij Knevel & Van den Brink

Gastpresentatoren bij Knevel & Van den Brink

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf volgende week maandag zijn er aan tafel bij KvdB nieuwe gastpresentatoren te zien. Om Tijs en Andries om beurten een korte vakantie te gunnen zocht de EO een aantal bekende gezichten die nu eens vragen mogen stellen in plaats van beantwoorden. Vanaf 15 juli zien we Tijs met dagelijks een nieuw gezicht naast hem: ''We zijn op zoek gegaan naar mensen die vaak of regelmatig te gast zijn geweest in talkshow-achtige programma's.

Het kan haast niet anders of zij hebben wel eens gedacht: 'Dat zou ik heel anders doen'. Dit is hun kans om te laten hoe zij het zouden doen. Ik vind het ontzettend leuk dat deze mensen het aandurven en het gewoon met ons proberen.'' Andries lost later Tijs weer af en zal op zijn beurt dagelijks door een nieuw gezicht vergezeld worden: “Het levert nieuwe dynamiek op en daar heb ik gewoon heel veel zin in!”. Tijs en Andries maken verder zelf bekend wanneer ze welke gastpresentator verwelkomen.

De gastpresentatoren op alfabetische volgorde:
Antoine Bodar
Arend Jan Boekestijn
Michael Boogerd
Wouter Bos
Mathijs Bouman
Johan Derksen
Kees  Jansma
Astrid Kersseboom
Helga van Leur
Jan Marijnissen
Maarten van Rossem
Sabine Uitslag
Lucille Werner
Leontien Zijlaard-van Moorsel

Enkele gastpresentatoren zullen twee avonden voor hun rekening nemen.

Tijs van den Brink wordt geflankeerd van maandag 15 juli tot vrijdag 26 juli, Andries Knevel van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus. Daarna zijn Tijs en Andries nog een paar weken gezamenlijk te zien.