Astrid de Jong verhuist met nachtzuster naar het weekend

Astrid de Jong verhuist met nachtzuster naar het weekend

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het radioprogramma van Astrid de Jong is vanaf januari te horen in de nacht van vrijdag op zaterdag. de Jong was de afgelopen jaren iedere donderdagnacht van 02.00 tot 06.00 uur te horen op NPO Radio 1, maar verhuist vanaf januari naar de vrijdagnacht.

In Nachtzuster zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars helpen bij het vinden van antwoorden op vragen of zoektochten. Elke week komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, en er valt altijd wel iets te leren of te lachen. Zaterdag 5 januari is de eerste uitzending op het nieuwe tijdstip.

Nachtzuster Astrid: "Ik vind het een enorme uitdaging om na 9 jaar Nachtzuster op donderdagnacht, nu in een andere nacht uit te zenden. We zullen andere luisteraars en vragen krijgen op vrijdagnacht, ik ben hier heel benieuwd naar! Maar het programma draait niet om mij, maar om de mensen die 's nachts iets willen vragen, vertellen, leren of gewoon lekker willen luisteren. Dus iedereen mag het weten: je bent welkom in de vrijdagnacht met al je vragen en antwoorden."

Foto: Nico Kroon