Streaming Releases: Penguin Bloom, Mocro Maffia, All My Friends Are Dead
Bron: Videoland

Streaming Releases: Penguin Bloom, Mocro Maffia, All My Friends Are Dead

Geschreven door Liam Rensink Laatste update:

Met alle streamingdiensten tegenwoordig is het bijna niet meer bij te houden wat gereleaset wordt en wat je écht moet gaan zien. Wij brengen je daarom twee keer per maand op de hoogte van de meest interessante en spraakmakende releases op Netflix en Videoland.

Penguin Bloom 

Na een ernstig ongeluk is Sam Bloom verlamd geraakt en is haar leven compleet veranderd. Sam heeft veel moeite met haar nieuwe leven, maar besluit er het beste van te maken. Als zij op een dag een gewond vogeltje tegenkomt, besluit ze om voor het beestje te gaan zorgen. Het vogeltje met de naam Penguin geeft haar de hoop die ze nodig heeft op moeilijke momenten. Deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde film is vanaf 27 januari te zien op Netflix. 

Mocro Maffia 

De succesvolle Videolandserie Mocro Maffia komt terug met her derde seizoen over de Nederlandse onderwereld. In het derde seizoen weet een nieuwe groep zicht te vestigen met aan het hoofd de Paus. Het lukt de Paus eindelijk om meer macht te vereffenen dan in de eerste twee seizoenen. Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf 29 januari wekelijks te zien op Videoland. 

All My friends Are Dead 

Tijdens het nieuwjaarsfeest van een stel vrienden gebeuren er een reeks geheimzinnige dingen. Hierdoor komen verschillende geheimen van de groep naar boven en worden verschillende harten gebroken. De avond komt tot een schokkend einde. Deze Poolse film is vanaf 3 februari te zien op Netflix.