Nikkie de Jager en Jesse Klaver in Weet ik Veel?

Nikkie de Jager en Jesse Klaver in Weet ik Veel?

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nikkie de Jager, Nick Schilder, Holly Mae Brood en Jesse Klaver zijn onder andere te zien in het nieuwe seizoen van de quiz Weet ik Veel? Het nieuwe seizoen start aanstaande zondag bij RTL4.

Ook Merel Westrik, Kim Feenstra, Willem Voogd en Ruben Hein zijn te zien. Aan presentatrice Linda de Mol wederom de eervolle taak om het niveau van BN'ers, studenten en de kijkers thuis te bepalen.

Wekelijks strijden drie van hen tegen elkaar en tegen een studio vol met driehonderd slimme studenten. De kijker kan live meespelen vanuit de huiskamer via de speciale 'Weet Ik Veel'-app. Met elkaar, tegen elkaar, tegen de kandidaten in de studio én tegen de rest van Nederland. Iedereen die een zes of hoger scoort maakt kans op mooie prijzen!

Na vijftig kennisvragen blijven de beste student en BN'er over. Zij spelen de finale tegen elkaar en strijden voor een mooi geldbedrag. Uiteindelijk mag de BN'er iemand die het geld goed kan gebruiken, verrassen met het gewonnen bedrag. De student neemt zelf het geldbedrag mee naar huis.

Weet ik Veel? vanaf zondag 6 januari om 20.00 uur bij RTL4.