Mollenjacht: Laat de Mol zich zien achter Nikkie de Jager?

Mollenjacht: Laat de Mol zich zien achter Nikkie de Jager?

Geschreven door Vincent Popken Laatste update:

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol is begonnen! Miljoenen Molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke woensdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Direct tunnelvisie

Zodra de aflevering begint duiken gelijk een paar fans volledig in de tunnelvisie. Kijk bijvoorbeeld naar het shirt van Tygo Gernandt. De laatste letter is in spiegelbeeld en dat terwijl de titel van de aflevering 'Spiegelbeeld' is. Een serieuze hint? Of zitten we totaal verkeerd?

Dit jaar wordt er ook op alle cijfers, letters en tekens gelet. Zo hebben mensen ook elk nummerbord weer gecheckt. En weer leidt de tunnel naar Tygo...

Tygo is niet de enige die opvalt, want er lijken ook hints naar Nikkie de Jager te wijzen. Wat te denken over deze Tweet. Dit kan toch geen toeval zijn? Of toch wel...

De Mol ontmaskerd?

Veel hints op Twitter gingen in de eerste aflevering over de opdracht waarin de kandidaten tegenover oud-Mollen komen te staan. Wanneer ze terug moeten lopen en de meeste naar het laatste bakje lopen waar eerst nog de groene vrijstelling in ligt, zien veel Molloten tal van aanwijzingen. Keek Nikkie de Jager net op tijd achterom en heeft zij de Mol nu al ontmaskerd? Ook viel het op dat Ron Boszhard niet eens in het laatste bakje keek, verdacht! 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Niet alleen Tygo wordt in verband gebracht met de titel van de aflevering. Dennis lost in één keer het hele seizoen Wie is de Mol? op in één Tweet. Conclusie na aflevering 1: Nikkie is de Mol!