SaVaNNa scoort met “I LOVE 2” een Nr. 1 Hit!

SaVaNNa scoort met “I LOVE 2” een Nr. 1 Hit!

Geschreven door Pieter Jongsma

In een No Time scoort SaVaNNa met haar allernieuwste American popsingle een Nr. 1 Hit in de “Kids Top 20”! Daarnaast is “I Love 2” ook te vinden op de verzamelalbums van de “Kids Top 20 Summer Edition 2013” en “Telekids Vakantie Hits”.

De clip van “I Love 2” staat net als haar vorige single “Boomerang” , ook dit keer in hoge rotatie, via verschillende TV programma’s in NL en België zoals oa:  NickHits, VTMKzoom ect en groeit haar fanbase verder wereldwijd uit van oa: Canada, Amerika, Oostenrijk, Roemenië, Polen, Scandinavië tot Azië. Ook verscheen er een leuk artikeltje over SaVaNNa in het populaire meiden weekblad “TINA” (nr.27)

Heel grappig is dat SaVaNNa steeds meer en meer, door haar fans uitgroepen wordt, tot de Nederlandse Selena Gomez en Victoria Justic, en is hierdoor een nieuw fenomeen in NL geworden. Dit ook mede door haar American popsound, naast de vergelijkenissen met deze twee Teen-Idols.  Selena is tevens een “gezicht” van Disney-Channel  en  Victoria van Nickelodeon! De zelfde super lieve krachtige uitstraling van SaVaNNa, is daarom ook niet onopgemerkt gebleven en is zij benaderd om binnenkort het “gezicht” te gaan worden van een exclusieve reclame campagne. (Later hier meer info over)

SaVaNNa die hier heel trots op is, werkt achter de schermen alweer super hard aan de opvolger van “I Love 2”, naast de planning van haar album!

Tussen alle bedrijven van optredens en planningen door, zal SaVaNNa in augustus samen met haar collega Tom Kleijbroek het jaarlijkse terugkerende radioprogramma “De Zomerse 50” gaan presenteren. In september zal SaVaNNa optreden op beiden dagen van de jaarlijkse “TINADag XL” weekend in Duinrell te Wassenaar.

Voor verder in- en outs over SaVaNNa: www.savannamusic.nl

Volg SaVaNNa op Twitter: savannamusic
Volg SaVaNNa op Facebook: Real Savanna

Bron: SaVaNNa Music & Media