Goede Tijden, Slechte Tijden pakt uit met 6000ste aflevering

Goede Tijden, Slechte Tijden pakt uit met 6000ste aflevering

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Nog even en de 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) is een feit. Op vrijdagavond 5 april zal er een dubbele aflevering te zien zijn bij RTL 4. Er zal dan een soort minifilm te zien zijn. Deze minifilm staat volledig in het teken van een huwelijk.

Het is namelijk tijd voor het huwelijk tussen Sjors (Melissa Drost) en Amir (Alkan Çöklü). Voor het zover is, is het eerst tijd voor een vrijgezellenfeest. De vrienden van Amir regelen een fantastisch feest in Lapland. Maar daar ontmoeten ze reisleidster Romy. De vrienden belanden van het ene in het andere avontuur.

Een huwelijk in GTST kan nooit goed gaan. Of alles op het huwelijk tussen Sjors en Amir wel goed gaat, is nog maar even de vraag. Het vorige huwelijk van Amir liep dramatisch af. Een lange tijd dacht Amir dat zijn vrouw, Farah (Zahra Lfil), overleden was. Maar wonder boven wonder bleek zij nog in leven en de twee hervonden elkaar.

Al snel wilden de twee weer met elkaar trouwen. Amir zette zijn gevoelens voor Sjors opzij. Zijn leven was met Farah, dat stond vast. Vlak na het ja-woord ging het gruwelijk mis. Farah wilde in de kerk een selfie maken van alle gasten. Hiervoor ging zij op het balkon in de kerk staan. Daar verloor ze haar evenwicht en viel achterover.

Iedereen was ik shock door de gebeurtenissen. Al snel werd Farah hersendood verklaard. Korte tijd later overleed Farah in het bijzijn van Amir. Daarna rouwde Amir een tijd lang om zijn vrouw. Toch hield hij nog altijd gevoelens voor Sjors. Na een tijdje vonden de twee elkaar alsnog. De liefde tussen de twee groeide met de dag.

De bruiloft van Sjors en Amir verloopt allesbehalve zorgeloos. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Maar het belooft wel een spannende aflevering te worden. Wie weet komen er wel onaangekondigde gasten opduiken…

De 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden is op vrijdagavond 5 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL