Goede Tijden, Slechte Tijden komt wederom met compilatie afleveringen

Goede Tijden, Slechte Tijden komt wederom met compilatie afleveringen

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het is momenteel zomervakantie in Meerdijk. Maar midden in de zomer gaan de deuren van het fictieve dorp weer een beetje open. Vanaf maandag 19 augustus zendt RTL 4 zogenoemde compilatie afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) uit. In totaal zullen er tien afleveringen te zien zijn.

Op deze manier raakt de kijker weer in het verhaal van de soapserie. Want wat is er een hoop gebeurd in het afgelopen seizoen. Hoe GTST het hele seizoen samen kan vatten in slechts tien afleveringen, is nog even de vraag. Want wat komt er wel in en wat juist niet? In ieder geval zulle er veel fragmenten van de zomer-cliffhanger in te zien zijn.

Het was in ieder geval het seizoen van Janine (Caroline de Bruijn). Die is namelijk meerdere keren aan de dood ontsnapt. Allereerst in de winter-cliffhanger toen ze werd ontvoerd door de seriemoordenaar Hein (Bas Heerkens). Hij wist bijna zijn plan door te zetten om Janine te vermoorden. Gelukkig kwam Mark (Tim Immers) ertussen om de moord te voorkomen.

Later, vlak voor de zomer-cliffhanger, raakte Janine betrokken bij een stel criminelen. Zij was op zoek naar de vermiste Rob (Job de Vries). Zij kwam in contact met mensen die hem gezien zouden hebben. Helaas bleken het een stel oplichters. Bijna werd Janine in koelen bloede vermoord. Gelukkig wist Aysen (Dilan Yurdakul) haar te redden. Maar korte tijd later verdween Aysen ineens spoorloos.

Op maandag 2 september zal het dertigste seizoen van GTST weer van start gaan. Dan krijgt de kijker eindelijk antwoorden op alle vragen die zijn ontstaan in de zomer-cliffhanger. Voor iedereen die niet zolang kan wachten heeft geluk. Op vrijdag 30 augustus is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen al te zien via Videoland.

Goede Tijden, Slechte Tijden is momenteel iedere werkdag te zien bij RTL 8. Je kunt Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken via Gids.tv

Foto: RTL