Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

Patty Brard tekent voor vier jaar bij Talpa

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Patty Brard keert definitief terug bij SBS6, ze heeft een contract van vier jaar getekend bij de Talpa zender. Patty zal onder andere te zien zijn bij Shownieuws. 

Brard laat weten ook de overstap te maken vanwege de komst van Linda de Mol en Erland Galjaard naar Talpa. Daarnaast is ze volgende week te zien naast Jan Versteegh, waar ze Albert Verlinde voor een week gaat vervangen in 6 Inside. Later dit jaar krijgt ze bij SBS6 een nieuw programma en mogelijk is ze in de toekomst ook nog bij Net5 te zien.  

Patty over haar verbintenis met Talpa Network: "Ik ben hier zo ontzettend blij mee. Dit voelt op alle fronten als thuiskomen! Onlangs heb ik eenmalig Albert Verlinde vervangen in 6 Inside. Dat beviel goed en daarna ben ik door Talpa benaderd met als gevolg dat ik nu bij SBS6 een mooi scala aan mogelijkheden krijg. Hieruit blijkt dat de zender een grote waardering voor mij heeft. Ik ben enorm dankbaar voor de mogelijkheden die mij bij Talpa geboden worden en heb ongelooflijk veel zin om binnenkort weer volop voor SBS6 aan de slag te gaan. Het wordt een mooie samenwerking, daar heb ik alle vertrouwen in."

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Patty een exclusief bij RTL zou gaan tekenen. Een week later werd bekend dat de onderhandelingen tussen RTL en Patty waren stukgelopen. Patty is momenteel te zien bij RTL5 met het programma Hotter Than My Daughter.

Foto: NTR / Lilian van Rooij