´Gerard Joling komt met programma over ouderen´

´Gerard Joling komt met programma over ouderen´

Geschreven door Sebastiaan Boers

Er komt een nieuw programma over ouderen met Gerard Joling. Dat nieuws maakte de zanger en presentator donderdagavond live bekend in RTL Boulevard. Hij kwam kort aan de telefoon om te reageren op een sneer die hij kreeg van Gordon. Volgens Gordon is het niet meer mogelijk dat de twee samen een programma over ouderen maken.

Gerard gaf aan met RTL in gesprek te zijn over een programma over ouderen. Hoe het programma er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Mogelijk vormt Gerard met een ander RTL-gezicht een nieuw duo. Het kan ook dat Gerard alleen in het programma te zien zal zijn.

Met Gordon maakte Gerard meerdere programma´s over ouderen. Zo lieten zij zien hoe eenzaam sommige ouderen zijn. Zij zorgden ervoor dat de ouderen een onvergetelijke dag kregen. Daar blijft het echter niet bij. Er werd nog veel meer gedaan, in opdracht van het ouderenfonds. Of het ouderenfonds opnieuw samen gaat werken met RTL is nog niet bekend gemaakt.

Gordon stapte begin dit jaar over van RTL naar SBS. Gerard tekende onlangs een exclusief contract met RTL. Dus de twee zullen voorlopig niet samen te zien zijn in een programma. Wel is Gerard te zien als jurylid van The Masked Singer. Naast hem zal onder meer Carlo Boszhard te zien zijn.

Foto: Martijn van Gelder