Wie wint Heel Holland bakt?

Wie wint Heel Holland bakt?

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanavond bereikt Heel Holland bakt de zomerhit van de Nederlandse televisie de climax! Wie gaat er vanavond met de winst vandoor en mag zich de winnaar van Heel Holland bakt noemen? De strijd gaat vanavond tussen Rutger, Narcis en Evert? Wie wint Heel Holland bakt? Vanavond om 20;30 uur Nederland 1.

Tweede seizoen.
De zomerhit van de Nederlandse Televisie Heel Holland bakt krijgt een vervolg! Dat maakte Omroep Max vorige week bekend in een persbericht. Wekelijks word het programma bekeken door 1,2 miljoen kijkers en terecht! Wat een heerlijke televisie!
Met de zeflde presetratie  en jury. Mee doen aan het tweede seizoen van Heel Holland Bakt?
Geef je op via de website van Heel Holland bakt.

Aflevering 8. Finale! –  Vanavond (24 juli) om 20.30 uur
De Finale van Heel Holland Bakt! In deze laatste bloedstollende aflevering nemen de laatste drie kandidaten het tegen elkaar op. Wie mag zich de beste thuisbakker van Nederland noemen? Onder toeziend oog van hun familie en vrienden verwennen de finalisten een ieder met hun bakkunsten, waaronder friandises en een heuse bruidstaart.

Op www.heelhollandbakt.nl worden na de uitzending een aantal recepten gepubliceerd.

Over Heel Holland Bakt
In de Nederlandse versie van het awardwinnende programma‘The Great British Bake Off’ gaan wij op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Gedurende acht weken nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel om de beste thuisbakker van Nederland te worden. Martine Bijl is de presentatrice van Heel Holland Bakt en zal tijdens het programma de grote steun voor de kandidaten. Alle creaties van de amateurbakkers worden door de kritische jury, bestaande uit meesterpatissierRobèrt van Beckhoven en culinair publicist Janny van der Heijden, beoordeelt.