Heel Holland Bakt in de race voor Televizier-Ring 2016

Heel Holland Bakt in de race voor Televizier-Ring 2016

Geschreven door Daniël Schalk

Heel Holland Bakt maakt kans op een plek op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2016. Afgelopen jaar ontstond er veel commotie om het feit dat het weinig bekeken NPO 3-programma Streetlab bij de laatste drie genomineerden van de Televizier-Ring zat en Heel Holland Bakt niet.

Het programma is dit keer weer in de race. Chantal Blijft Slapen, Dance Dance Dance, De Kwis, Dokter Tinus, Expeditie Robinson, Floortje naar het Einde van de Wereld, Heel Holland Bakt, Overspel, Penoza IV en RTL Late Night staan in de tussenstand top 10 voor de kwalificatieronde.

Televisiekijkers kunnen nog tot woensdag 2 december 10:00 uur stemmen op zijn of haar favoriete programma dat tussen 1 augustus en 31 oktober 2015 is uitgezonden. De vijf programma’s met de meeste stemmen worden geplaatst op de selectielijst van de Gouden Televizier-Ring 2016.

De eerste fase van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016 bestaat uit vier kwalificatierondes. De fase die daarna volgt is de belangrijke stemronde die eind augustus 2016 start. De drie programma's of series met de meeste stemmen worden genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2016.

De derde en laatste fase in dit verkiezingsjaar vindt plaats tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in oktober 2016. Het Nederlandse publiek kan dan nog eenmaal stemmen op de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2016. Het programma met de meeste stemmen wint de Televizier-Ring.

Bekijk Heel Holland Bakt op TVblik.nl/heel-holland-bakt