Undercover nu te zien bij Netflix

Undercover nu te zien bij Netflix

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Nederlands-Vlaamse Netflix serie Undercover is vanaf vandaag te zien op het streaming platform. De fictieve misdaadserie Undercover gaat over één van de grootste XTC-producenten ter wereld, Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij leidt een fijn en relatief rustig leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland.

Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman's territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en er alles aan doen om zijn netwerk op te rollen.

De serie Undercover is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), Tim Haars (New Kids Turbo, Fake), Kevin Janssens (The Ardennes, Vermist) en Huub Smit (New Kids, Riphagen & Bro's Before Ho's).

Undercover is geproduceerd door Jan Theys (Salamander), geschreven door Nico Moolenaar (Vermist) en geregisseerd door Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée D'amour).