Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child

Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child

Geschreven door Pieter Jongsma

Martin Garrix gaat dit jaar opnieuw in actie voor War Child. De DJ staat op donderdag 13 juni in Paradiso in Amsterdam. Garrix zal zijn show geheel belangeloos doen, en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij bekend op Qmusic.

Garrix: ''War Child doet heel goed werk voor kinderen in oorlog, waardoor ik ze graag steun. De show twee jaar geleden was waanzinnig en we hebben destijds met z'n allen heel veel geld op kunnen halen. Ik kan daarom niet wachten om het nog een keer te doen!''

De kaartverkoop voor de show start vrijdag 10 mei om 10.00 uur via www.warchild.nl/martingarrix. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 50 euro. Justin Mylo zal het voorprogramma verzorgen op de avond zelf.

Van 27 mei t/m 31 mei maakt iedereen ook kans op tickets bij Qmusic. Meespelen kan door een SMS te sturen zodra de oproep daarvoor te horen is op Qmusic. Via het sturen van deze sms doneer je automatisch aan War Child. Uit alle donaties worden elke dag winnaars getrokken die verblijd worden met twee tickets.