Twee lichtbollen bij tweede repetitie Duncan Laurence

Twee lichtbollen bij tweede repetitie Duncan Laurence

Geschreven door Daniël Schalk

Bij de tweede repetitie van Duncan Laurence voor het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv stond er een tweede witte lichtbol op de piano. Tijdens de eerste repetitie van afgelopen dinsdag hing er alleen een witte lichtbol in de lucht, maar nu zijn er twee witte lichtbollen te zien tijdens het optreden.

“Er staat nu een nieuwe witte heldere bol op de piano van Duncan waar hij in kijkt”, schrijft Aran Bade van RTL Boulevard op Twitter. “De lichtgevende bal op de piano snapt niemand nog. De tweede bal hangt nu hoog in de nok”, zegt Richard van de Crommert van De Telegraaf op Twitter.

Tijdens de eerste twee opvoeringen van Arcade tijdens de tweede repetitie ontbraken ook de laserlichten, die afgelopen dinsdag tijdens de eerste repetitie wel te zien waren. “Het zou kunnen dat de delegatie twijfelt of de lasers er wel bij moeten”, zegt Aran, die in Tel Aviv is om verslag te doen van het Songfestival.

De organisatie publiceert later vanmiddag een video van 30 seconden met de beelden zoals het optreden op televisie uitgezonden gaat worden, maar volgens Aran is het erg mooi. “Het begin is heel mooi en ver af in beeld gebracht. Een beetje als toen The Common Linnets ooit begonnen”, schrijft hij.

Foto: Eurovision.tv