Jan Smit ontkent twijfels rondom act Duncan Laurence

Jan Smit ontkent twijfels rondom act Duncan Laurence

Geschreven door Daniël Schalk

Er is volgens Songfestival-commentator Jan Smit geen twijfel binnen de Nederlandse delegatie over de act van Duncan Laurence op het Songfestival. Volgens journalist Stefan Raatgever twijfelt het Nederlandse team over de act, maar de commentator spreekt de beweringen tegen.

Smit reageert op Twitter op het artikel op de website van Het Parool. “Het is bijzonder om te zien hoe jij twijfel probeert te zaaien in ‘ons’ kamp Stefan!”, zegt Jan, die samen met Cornald Maas het Songfestival van commentator voorziet en deel uit maakt van de selectiecommissie, tegen Stefan.

Tijdens de eerste repetitie van afgelopen dinsdag hing er een witte lichtbol aan het plafond, maar tijdens de tweede repetitie werd er geëxperimenteerd met een tweede lichtbol op de piano. Ook de laserlichten van afgelopen dinsdag ontbraken vandaag tijdens de eerste twee opvoeringen van Arcade.

“Er lijkt twijfel in het Nederlandse kamp over de act van Duncan. De eerste openbare repetitie in Tel Aviv liet ruimte voor slechts één conclusie: de act rondom prijsnummer Arcade is nog niet af”, schrijft Raatgever. Hij vervolgt: “Over de details rondom het optreden blijkt nog een heel debat gevoerd te moeten worden.”

Foto: Eurovision.tv