Jet van Nieuwkerk nieuwe gezicht 24Kitchen

Jet van Nieuwkerk nieuwe gezicht 24Kitchen

Geschreven door Pieter Jongsma

Jet van Nieuwkerk is het nieuwe gezicht van tv-zender 24Kitchen. Jet, de dochter van Matthijs van Nieuwkerk is vanaf zondag te zien op de kookzender met het programma Wat eten we vandaag? Jet: "Dit is een droom die uitkomt!"

Samen met Jet geven chefs Hugo Kennis en het veelbesproken kookduo met Rotterdamse tongval, Job en Perry, antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: 'Wat Eten We Vandaag?' Jet: "Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!"

Channel Director van 24Kitchen, Petra Knoth: "Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok. Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?"

Wat Eten We Vandaag? vanaf zondag dagelijks om 16.45 uur te zien bij 24Kitchen.

Foto: 24Kitchen