Net5 met spin-off Grey's Anatomy

Net5 met spin-off Grey's Anatomy

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Net5 komt volgende maand met de nieuwe Amerikaanse serie Station 19. De hele zomer staat in vuur en vlam met de brandweerlieden van Station 19. Deze nieuwe Amerikaanse serie volgt de helden van brandweerkazerne nummer 19 in Seattle; van commandant tot rookie.

Station 19 is een spin-off van de wereldwijde hit Grey's Anatomy waarbij er regelmatig een cross-over wordt gemaakt. De dappere mannen en vrouwen van Station 19 vormen een hecht team en samen riskeren ze hun eigen leven om dat van anderen te redden. De kazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera (Miguel Sandoval).

Net5 is dé zender van Grey's Anatomy in Nederland. Met een gemiddelde van 545.000 kijkers en een marktaandeel van 9,5% is de serie nog steeds succesvol op de dinsdagavond. In de top tien beste scorende programma's in april deed de dinsdagavond van Net5 het sowieso bijzonder goed.

Het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy noteerde op 23 april een nummer 1 positie met 533.000 kijkers en een marktaandeel van 11,3%. De Amerikaanse ziekenhuisserie New Amsterdam gooit sinds de start op 15 februari ook hoge ogen.

Foto: TalpaTV