Peter van der Vorst in laatste Van Der Vorst Ziet Sterren

Peter van der Vorst in laatste Van Der Vorst Ziet Sterren

Geschreven door Daniël Schalk

RTL-baas Peter van der Vorst staat centraal in de laatste aflevering van zijn tv-programma Van Der Vorst Ziet Sterren. De afgelopen 10 jaar bezocht Peter verschillende bekende Nederlanders, maar door zijn nieuwe baan als programmadirecteur van RTL stopt hij met al zijn presentatieklussen.

In de allerlaatste aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren verrast RTL4-presentatrice Chantal Janzen haar nieuwe baas op zijn werk en ontmoet zij Peter, zijn man Sander en hun zoon Levi bij hun thuis. Samen blikken zij terug op 10 jaar Van Der Vorst Ziet Sterren en op het leven van de tv-baas.

Ondanks dat Peter stopt als presentator, keert Van Der Vorst Ziet Sterren wel terug met een nieuwe presentator en een andere naam. “Zo’n soort programma moet gewoon terugkeren. Ik weet ook al met wie en die moet er wel zijn of haar eigen stempel op drukken”, zei hij woensdag tegen RTL Boulevard.

Zijn andere tv-programma’s worden ook overgenomen. Momenteel is hij op zoek naar een nieuwe presentator voor het tv-experiment Married At First Sight. Het nieuwe seizoen van het realityprogramma Verslaafd presenteert Peter voor de helft. Ewout Genemans presenteert de rest van de afleveringen.

Foto: RTL