Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Nieuw seizoen Van Der Vorst Ziet Sterren

Geschreven door Daniël Schalk

RTL komt met een nieuw seizoen van het programma Van Der Vorst Ziet Sterren, dat heeft presentator Peter van der Vorst bekendgemaakt. “Zat vanavond 1e rang bij #lavoixhumaine met @halinareijn Mooi en indrukwekkend!! Binnenkort in nieuw seizoen #vdvzs”, zegt hij op Twitter.

Het laatste seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren was te zien in april 2014. Het negende seizoen was het tweede seizoen dat op woensdag te zien was. RTL besloot na 7 seizoenen dat het programma op eigen benen moest gaan staan en haalde Van Der Vorst Ziet Sterren weg van de vrijdagavond.

Van Der Vorst Ziet Sterren moest het voortaan doen zonder grote televisieshows zoals de talentenjacht The Voice of Holland voor zich. De kijkcijfers zakte wat in maar bleven wel stabiel, voor RTL reden genoeg voor een vervolg. Het nieuwe seizoen heeft wel even op zich laten wachten.

De afgelopen seizoenen waren steeds in het voorjaar op RTL4 te zien. Een logisch patroon was geweest dat het programma afgelopen voorjaar weer op de buis was. Of het nieuwe seizoen voor aankomend najaar of pas voor volgend jaar op de planning staat is nog niet bekend.

Binnenkort presenteren de RTL-zenders hun programma’s voor het najaar, misschien wordt er dan meer bekend over het nieuwe seizoen van het RTL4-programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Wie er naast Halina Reijn nog meer te gast zullen zijn in het nieuwe seizoen is ook nog niet bekend.

Bekijk Van Der Vorst Ziet Sterren op TVblik.nl/van-der-vorst-ziet-sterren