Sander Schimmelpenninck is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Sander Schimmelpenninck is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Geschreven door Sebastiaan Boers

Presentator Art Rooijakkers heeft volgende week een nieuwe ‘zomerdate’. Hij zal zijn talkshow, Zomer met Art, samen presenteren met Sander Schimmelpenninck. Dat maakte Sander vrijdagavond zelf bekend met een videoboodschap.

Sander is een keer De Slimste Mens geweest. De kennisquiz van KRO-NCRV wist hij, door slim te spelen, op zijn naam te zetten. Daarnaast is hij iedere woensdagavond om 22.15 uur te zien in het WNL-programma, De opvolgers. Hij is verder bekend als hoofdredacteur van het tijdschrift Quote.

De slimme Sander is de opvolger van Katja Schuurman. Zij was de afgelopen week de ‘zomerdate’ van Art. Aan het einde van de uitzending van vrijdag maakte Katja opvallend nieuws bekend. Het is haar zo goed bevallen dat ze graag haar eigen talkshow zou willen maken. Of RTL 4 dat ook ziet zitten met Katja is nog niet duidelijk.

Ondanks de inzet van Katja bleven de kijkcijfers behoorlijk laag. Concurrent Eva Jinek wist met haar talkshow iedere avond fors meer kijker te bereiken. Voordat Katja co-host van Art werd was Ellie Lust te zien. Daarvoor zaten Gert Verhulst, Evi Hanssen, Merel Westrik, Ryanne van Dorst en Richard Groenendijk al naast Art.

Zomer met Art is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Zomer met Art terugkijken via Gids.tv.

Foto: RTL