Martijn Koning is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Martijn Koning is de nieuwe co-host in Zomer met Art

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Presentator Art Rooijakkers houdt maar niet op met daten. Na Sander Schimmelpenninck mag Art het vanaf maandag gaan doen met Martijn Koning. Dat maakte de cabaretier zelf bekend in een mini video. Martijn is geen onbekend gezicht voor RTL 4. Zo is hij te zien geweest als panellid in programma's als Het zijn net mensen en Praat Nederlands met me. Hij is ook vaak te vinden aan de tafel van concurrent Eva Jinek.

Art gaat alweer zijn negende week in met zijn zomerse talkshow. Vanaf aflevering één, toen met Richard Groenendijk, werd de talkshow maar weinig bekeken. Het maakte niet eens zoveel uit wie er naast Art te zien was. Hij heeft inmiddels al met acht mensen geprobeerd. Zo zat in de tweede week Ryanne van Dorst naast Art. Dat leverde af en toe bijzondere televisie op. Met Ryanne naast je weet je immers nooit wat er kan gebeuren.

In de derde week nam RTL Nieuws lezeres Merel Westrik het stokje over. Het is inmiddels bekend dat zij een overstap gaat maken van RTL naar NET5. Daar gaat ze een eigen talkshow presenteren voor de zender waar Linda de Mol verantwoordelijk voor zal zijn. Na Merel was het tijd voor Evi Hanssen. Zij werd op haar beurt weer opgevolgd door landgenoot Gert Verhulst.

Daarna waren Ellie Lust en Katja Schuurman te zien als co-host. Voor Katja was Zomer met Art haar tweede programma voor RTL. Sinds haar overstap van KRO-NCRV naar RTL heeft ze alleen nog maar Gemaakt in Nederland gepresenteerd.

Zomer met Art is iedere werkdag om 22.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt Zomer met Art terugkijken via Gids.tv

Foto: RTL