Inge De Vogelaere voegt zich bij ochtendshow Qmusic België

Inge De Vogelaere voegt zich bij ochtendshow Qmusic België

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Inge De Vogelaere is voortaan samen met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck te horen in de ochtendshow van Qmusic België. Inge komt van de Q-Academy van Qmusic, waar ze 2 jaar geleden werd ontdekt. Eerder was ze te horen in de vroege ochtend van 04.00 uur en 06.00 uur.

Inge maakt haar kinderdroom waar: "Ik ben zoooooo excited dat ik deze kans krijg! Op mijn 5 jaar zag ik voor het eerst een radiostudio vanbinnen en op mijn 12 jaar was ik er 100% zeker van dat ik bij de radio wou werken. Dus om nu de ochtendshow te presenteren op mijn 25 jaar met 2 radioklassebakken is echt zot!"

Robin Vissenaekens, programmadirecteur radio: "Inge is een bom van positiviteit en dat zal je ook merken in de ochtendshow. Als 20'er die vrolijk in het leven staat, is ze de perfecte combinatie met onze 30'er Sam en onze 40'er Wim, waardoor we onze doelgroep heel breed kunnen aanspreken."

Inge neemt de microfoon over van Heidi Van Tielen, die eind april bekend maakte dat ze zwanger is van haar eerste kindje en dat ze afscheid nam van Qmusic.

Foto: Qmusic