Inge Ipenburg keert (niet) terug in GTST?!

Inge Ipenburg keert (niet) terug in GTST?!

Geschreven door Sebastiaan Boers

Keert Martine Hafkamp nu wel of niet terug in Goede Tijden Slechte Tijden(GTST)? Deze vraag blijft de kijker van de populaire soap bezig houden. Tijdens de 5000ste aflevering van GTST zag de kijker, via de extra aflevering, zakenman Veltman (Peter Faber). Deze Veltman lijkt samen te werken met een, tot nu toe, onbekend persoon.

De lezers van de Telegraaf willen maar één ding; Martine Hafkamp moet terug! Maar liefst 28 % van de lezers willen graag dat de dit karakter terug keert in Meerdijk. De actrice die de rol van Martine neerzet, Inge Ipenburg, liet onlangs weten voor geen goud terug te willen keren in de soap.

Het is mogelijk, dat Martine Hafkamp terug keert. Het personage leek spoorloos te zijn verdwenen. Zo werd Martine door Ludo Sanders (Erik de Vogel) op een boot de zee opgestuurd, om nooit meer terug te keren. Op de boot zei Martine de magische woorden tegen Ludo ''Hier krijg je spijt van''! Dit kan betekenen dat Martine nu wellicht terug keert om eindelijk wraak te nemen op Ludo Sanders. 

Mocht het zo zijn dat Inge inderdaad terug keert in GTST dan zou dit niet de eerste comeback zijn. Van 1990 tot 1994 speelde Inge al de rol van Martine. Daarna verliet ze voor een aantal jaar de soap. In 2003 keerde Inge terug in GTST. Dit maal werd Martine vrijgelaten uit de gevangenis. Op dat moment leerde Martine eindelijk haar dochter Wendela (die beter bekend is als Sjors) (Inge Schrama) kennen. Helaas konden moeder en dochter niet lang van elkaar genieten. In 2005 leek er al weer een einde te komen aan Martine Hafkamp in GTST.

De spanning is dankzij de 5000ste aflevering weer helemaal terug. Wie de onbekende persoon is met wie Veltman zaken doet, zal binnenkort duidelijk worden.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

http://www.youtube.com/watch?v=FOe_6ZCLP10