Mattie en Marieke regelen huwelijk in een week

Mattie en Marieke regelen huwelijk in een week

Geschreven door Pieter Jongsma

Mattie Valk en Marieke Elsinga gaat in een week een huwelijk proberen te organiseren. Twee luisteraars krijgen een geheel verzorgd huwelijk met Mattie en Marieke als weddingplanners. Luisteraars kunnen zich nu opgeven voor Mattie & Mariekes Wedding in a Week. Het gekozen bruidspaar trouwt op 20 september.

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten. 

Mattie en Marieke zoeken een stel dat graag wil trouwen - en snel een beetje. Dat kan een koppel zijn dat verloofd is, maar van wie de huwelijksvoorbereidingen niet willen vlotten. Luisteraars die op 20 september in het huwelijksbootje willen stappen, kunnen zich tot donderdag 12 september 13.00 uur opgeven via de website van Qmusic.

Qmusic laat aan het begin van de middag weten dat er al duizenden aanmeldingen zijn van luisteraars die graag trouwen. "In de loop van de ochtend stroomden meer dan duizend aanmeldingen binnen.", laat de zender weten.

Foto: Qmusic