Willemijn Veenhoven nieuwe presentator Vroege Vogels

Willemijn Veenhoven nieuwe presentator Vroege Vogels

Geschreven door Pieter Jongsma

Willemijn Veenhoven volgt vanaf 2020 Milouska Meulens op als co-presentator van het BNNVARA-programma Vroege Vogels op NPO 2. e vervangt vanaf het nieuwe jaar Milouska Meulens, die het programma de afgelopen vier jaar samen met Menno Bentveld presenteerde. Milouska maakte onlangs bekend dat ze stopt met het presenteren van Vroege Vogels om zich te kunnen richten op het schrijven van een boek.

Willemijn doet de presentatie van Vroege Vogels op tv eveneens samen met Menno, het radioprogramma blijft hij alleen doen. Willemijn stopt eind dit jaar met de presentatie van De Nieuws BV op NPO Radio 1. Wie de nieuwe presentator wordt van dat programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Willemijn: 'Na veertien jaar met bijzonder veel plezier programma's op Radio 1 te hebben gepresenteerd vind ik het tijd voor een avontuur buiten de studio. Ik ben namelijk dol op buiten(spelen), op natuur, op groen. Dus toen Vroege Vogels mij vroeg om de nieuwe tv-presentator te worden dacht ik: 'dit móet ik doen!' Daarnaast ben ik volop bezig met het ontwikkelen van andere televisieplannen. Ik heb er ontzettend veel zin in!"

Foto: BNNVARA