NPO 3FM sluit decennium af met Jaren 10-Daagse

NPO 3FM sluit decennium af met Jaren 10-Daagse

Geschreven door Pieter Jongsma

NPO 3FM blikt aan het eind van deze maand terug met 'De Jaren 10-daagse. Tien dagen lang brengt de publieke zender iedere dag een jaartal onder de aandacht.

Oplopend van 2010 tot en met 2019. Aan het eind van elke dag viert 3FM oud en nieuw, Eva Koreman en Kevin van Arnhem luiden feestelijk het nieuwe jaar in.

In de hele programmering wordt aandacht besteed aan de Jaren 10-daagse. In de ochtendshow van Sander Hoogendoorn spelen 3FM Talents covers van nummers uit het jaar van die dag.

Mark en Rámon laten tijdens de Jaren 10-daagse iedere dag de beste Mama Appelsapjes uit dat jaar horen. Luisteraars kunnen op de beste Mama Appelsapjes stemmen van het afgelopen decennium. Deze wordt aan het eind van de week bekend gemaakt. Als afsluiter van de dag is er een ‘eindejaarsmix’ met de lekkerste nummers uit dat jaar, waarbij dj Mike Mago op vrijdag 29 november de afsluiter is met zijn eigen eindejaarsmix van het afgelopen decennium.

Tijdens de 10-daagse is er in 3voor12Radio aandacht voor de winnaars van de 3voor12 Award en Song van het Jaar uit het afgelopen decennium en worden de beste live-opnames van 3voor12 uitgezonden.

Foto: NPO 3FM