Week lang Zeroes Request op 3FM

Week lang Zeroes Request op 3FM

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

3FM draait van 8 tot en met 15 februari de beste muziek uit de zeroes (2000-2009), bekend en minder bekend. Luisteraars horen muziek van bands en artiesten die het vorige decennium muzikaal bepaalden. De Zeroes Request week wordt vrijdag 15 februari afgesloten met de 3FM Zeroes Request Top 100, samengesteld uit playlists van luisteraars en dj’s. Als opwarmer voor de week persifleren 3FM dj’s in een Zeroes Request clip artiesten uit de periode.

 

Van vrijdag 8 februari 18.00 uur tot en met vrijdag 15 februari 18.00 uur staat 3FM in het teken van Zeroes Request. Luisteraars horen een week lang tracks uit de zeroes en worden getrakteerd op een flinke dosis muziek van de artiesten die dit decennium muzikaal richting gaven: Kings of Leon, Adele, Snow Patrol, Eminem, Coldplay, Destiny’s Child, The Killers, Amy Winehouse, Justin Timberlake en Queens of The Stone Age. De 3FM programma’s besteden aandacht aan opmerkelijke zeroes momenten. Climax van de week is de Zeroes Request Top 100, op vrijdag 15 februari te horen van 10.00 tot 18.00 uur.

 

3FM dj’s als zeroes artiesten

De 3FM dj’s kropen in de huid van hun muzikale zeroes helden voor de 3FM Zeroes Request clip. Gerard Ekdom zingt als Adele, Roosmarijn Reijmer is de vrouw met een hart terwijl Eric Corton  de duivel speelt. Michiel Veenstra, Giel Beelen, Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn kruipen in de huid van de Red Hot Chili Peppers. Coen Swijnenberg, Barend van Deelen en Wijnand Speelman rocken samen met Go Back to the Zoo zanger Cas Hieltjes in ‘Are You Gonna Be My Girl’ van Jet. Check de foto’s en clip op 3fm.nl.

 

Playlists luisteraars en dj’s bepalen 3FM Zeroes Request Top 100

De 3FM Zeroes Request Top 100 is de finale van de week. Luisteraars en dj’s bepalen met eigen playlists welke songs de 3FM Zeroes Top 100 halen. Via 3FM.nlstel je een zeroes playlist samen met dertig van je favoriete zeroes tracks. Kies uit de lange voorkeuzelijst en voeg vrije keuzes toe. Alle online playlists worden gepubliceerd op 3fm.nl/zeroes en kunnen worden gedeeld via Spotify, Facebook en Twitter. 3FM verzamelt alle playlists en de meest gekozen songs staan in de Zeroes Request Top 100.

 

Live TV uitzending met interactie met 3FM dj’s

Nederland 3 zendt zaterdag 9 februari om 22.20 uur Live 3FM Zeroes Request (NTR) uit. De drie uur durende live TV uitzending omvat concerten, interviews, festivalherinneringen en videoclips van artiesten uit de zeroes. 3FM dj’s  Eric Corton en Michiel Veenstra presenteren het programma, met als gast een aantal 3FM DJ’s. Met een tweede scherm is interactie met de kijkers.