Jody Bernal duikt op in nieuw seizoen Komt een man bij de dokter

Jody Bernal duikt op in nieuw seizoen Komt een man bij de dokter

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf zaterdagavond 30 november is het hilarische programma, Komt een man bij de dokter terug bij SBS6. In het nieuwe seizoen heeft zanger Jody Bernal een gastrol te pakken. Dat nieuws werd bekend gemaakt door de commerciële zender. Naast Jody zal ook Hans Kazàn te zien zijn in het nieuwe seizoen.

In Komt een man bij de dokter komen allerlei grappige, harde en pijnlijke situaties aan bod. Sinds 2012 is het programma al te zien bij SBS6. Onder andere Esmée van Kempen, Leo Alkemade, Trudi Klever, Ferdi Stofmeel, Michiel Nooter, Frits Lambrechts en Loes Schnepper zijn te zien in deze komische serie.

De grappen zorgen voor een lach op het gezicht van de kijker. Komt een man bij de dokter is ook al vaak herhaalt. Zo was het al eens te zien als marathon op Veronica. Maar vanaf 30 november zijn er nieuwe afleveringen te zien.

De kijker kan invloed uitoefenen op het komische programma. Net als vorige seizoen is het mogelijk om grappen in te sturen via sbs.nl/kemdbb. Mochten er kijkers zijn met nieuwe originele moppen, dan mogen deze ingestuurd worden.

Komt een man bij de dokter is vanaf 30 november om 22.00 uur te zien bij SBS6.

Foto: SBS6