Camila Cabello met wereldtour naar Nederland

Camila Cabello met wereldtour naar Nederland

Geschreven door Pieter Jongsma

Camila Cabello staat op maandag 15 juni in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dat heeft Mojo donderdag laten weten. De drievoudig Grammy Award genomineerde en multi-platina singer-songwriter komt met haar Romance Tour naar Nederland. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 29 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

De Cubaans-Amerikaanse zangeres trapte de aanloop naar haar langverwachte tweede album Romance af met de megahit Señorita, een samenwerking met Shawn Mendes. Het nummer, dat het eerste tipje van de sluier oplichtte en werd opgevolgd door singles Shameless, Liar, Cry For Me en Easy, behaalde tot nu toe meer dan twee miljard streams en werd de #1 in de Billboard Hot 100.

Tevens debuteerde de single wereldwijd op #1 op iTunes en is het wereldwijd het meest gestreamde nummer van alle op Spotify uitgebrachte nummers van dit jaar. Daarnaast is Camila Cabello momenteel de meest gestreamde vrouwelijke artiest ter wereld op Spotify en verbrak ze het record voor de meest beluisterde vrouwelijke artiest per maand in de geschiedenis van Spotify.