Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nieuw presentatieduo MolTalk

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen nieuw presentatieduo MolTalk

Geschreven door Pieter Jongsma

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijn zijn het nieuwe presentatieduo van Moltalk. Dat heeft AVROTROS laten weten. Ze nemen het stokje over van Margriet van der Linden en Chris Zegers. Het duo vormde drie seizoen lang een duo.

Margriet & Chris: "Dit jaar is het 5 jaar geleden dat ons seizoen van Wie is de Mol? bovengronds ging, sindsdien heeft het blinde wezen ons niet meer losgelaten. Met een warm hart en vele dierbare herinneringen nemen we afscheid van onze vrolijke zaterdagavond met MolTalk. Veel succes Marlijn en Rop. Trust nobody! Nou ja, alleen ons... het is Anita Witzier!"

De 10 kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zijn inmiddels bekend en daarmee is de jacht op de Mol geopend. Op zaterdag 4 januari nemen Marlijn en Rop de deelnemers onder de loep, vertonen primeurs en testen de kennis van oud-kandidaten tijdens MolTalk: the kick-off.

Vanaf 11 januari start het twintigste  seizoen van Wie is de Mol? Ook dit jaar kunnen de kijkers direct na de aflevering zappen naar NPO3, waar Marlijn en Rop in de live-nabeschouwing met oud-kandidaten verder discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

Foto: AVROTROS