Johnny Kraaijkamp komt cast GTST versterken

Johnny Kraaijkamp komt cast GTST versterken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Eind december mag Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) een compleet nieuw gezin verwelkomen. Aan het hoofd van het gezin staat Henk, een rol van Johnny Kraaijkamp. Hij is de schoonvader van Julian Verduyn, een rol van Cas Jansen. Julian is een oude bekende, die na jaren weer terugkeert naar Meerdijk.

Hij vertrok jaren geleden met Jessica (Katja Schuurman) om een wereldreis te maken. Nu keert hij terug met een nieuw gezin. Wat er met Jessica gebeurd is, is niet helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat Julian een eigen gezin heeft. Zo keert hij samen met zijn vrouw, Saskia (Tamara Brinkman), terug naar zijn oude woonplaats.

Inmiddels hebben zij samen drie kinderen én een hond. Zij zullen samen de cast van GTST gaan versterken. Het is de bedoeling dat zij gaan zorgen dat de kijker zich weer gaan herkennen in de personages. De kijkcijfers liepen na de zomer ineens fors terug. Daar werd achter de schermen druk over gesproken.

Het moet allemaal meer realistischer. Of het gezin van Julian hiervoor gaat zorgen is nog maar even de vraag. Er werd door de kijkers geklaagd dat er teveel jonge acteurs te zien zouden zijn. Daarom verlieten onlangs nog Britt Scholte (Kimberly in GTST) en Floris Bosma (Rover in GTST) de soapserie van RTL.

Maar zij zijn nog niet weg of drie jonge acteurs komen ervoor in de plaats. Merel, Steef en Demi zijn de drie kinderen van Julian en Saskia. Vanaf 30 december zullen zij voor het eerst te zien zijn op televisie. Een week eerder, op 23 december, zal het nieuwe gezien al te zien zijn via Videoland.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL