Caroline Tensen schittert weer in Wie ben ik?!

Caroline Tensen schittert weer in Wie ben ik?!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanaf vanavond is Wie ben ik?! terug voor een nieuw seizoen. De presentatie is in handen van Caroline Tensen. Zij is geen onbekende voor het bekende spelprogramma. Jaren geleden was zij ook al het gezicht van het populaire spelprogramma. Toen waren haar teamcaptains André van Duin en Ron Brandsteder.

In het nieuwe seizoen zijn Ruben Nicolaï en Tijl Beckand weer te zien als teamcaptains. Zij zijn al een tijdje te zien. Zo vormden zij samen met Wendy van Dijk een vast kern. Maar in 2019 stapte Wendy over van RTL naar SBS. Zo kwam er dus een plek vrij voor de presentatie.

Nu Caroline weer bij RTL zit, is ze gevraagd voor Wie ben ik?! Daar hoefde de presentatrice niet lang over na te denken. Zij is immers bekend met spelprogramma’s. Haar bekende spelprogramma, Een tegen 100, verhuisde mee van AVROTROS naar RTL. Iedere zondagavond zaten er ruim één miljoen mensen klaar voor het spel met de makkelijke en moeilijke vragen.

Voor Ruben en Tijl teamcaptains waren, bestond het panel uit meerdere personen. Zo vormden Paul de Leeuw en Jandino Asporaat een vast panel. Zij namen het toen op tegen Richard Groenendijk en Gordon.

Wie ben ik?! is zelfs bij SBS6 te zien geweest in een ver verleden. Toen was de presentatie is handen van Tooske Ragas. Patty Brard en Gerard Joling namen het toen wekelijks tegen elkaar op. De ronde ‘Wat voel ik’ heeft het echter niet gered. Bij RTL willen ze alleen raden wie je bent, wat je bent of waar je bent.

Wie ben ik?! is vanaf vanavond iedere zaterdagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL