Mr Frank Visser heeft gastrol in nieuw seizoen Toren C

Mr Frank Visser heeft gastrol in nieuw seizoen Toren C

Geschreven door Sebastiaan Boers

Aanstaande zondagavond, 5 januari, gaat het nieuwe seizoen van Toren C weer van start. Hierin is een speciale rol weggelegd voor Mr Frank Visser. Hij zal in aflevering drie op de twee pubermeisjes ontmoeten. Of hij daar blij mee moet zijn laat de VPRO nog even in het midden.

In ieder geval kruipen Maike Meijer en Margôt Ros weer in veertig verschillende typetjes. Deze veertig typetjes nemen het leven op het kantoor weer volledig op de hak. Naast de bekende typetjes, zoals de pubermeisjes, Juffrouw Tiny en Ankie en de portiers, zijn er ook een aantal nieuwe typetjes te bewonderen.

Naast Mr Frank Visser zullen ook Wibi Soerjadi en Frans Duijts hun opwachting maken. Wibi zal vast en zeker de aflevering muzikaal ondersteunen. Maar zitten de medewerkers van Toren C daar wel op te wachten?

De eerste aflevering staat in het teken van de pubermeisjes. Zij proberen de lift te verhuren als een Airbnb. De twee portiers hebben een papegaai te gast en Els geeft haar kledingkast een opruimbeurt. Ellemieke is op haar beurt weer druk om een nieuwe manier te ontdekken voor ontharen.

In de tweede aflevering is er een geplande ‘stiltedag’. Helaas is dat maar van een zeer korte duur. Ellemieke gaat vloggen over seks en Karin krijgt een stoomcursus aardig doen van Els. Zal dat wel gaan lukken? In aflevering drie geeft Els ongevraagd advies aan Sara over haar blaasontsteking. Ondertussen krijgen de pubermeisjes bezoek van Mr Frank Visser.

Hoe scheid je afval? Deze vraag zal centraal staan in aflevering vier. Hoe kun je het beste je prostaat stimuleren en hoe doe je het beste een powernap op kantoor? In deze aflevering zal Wibi zijn opwachting gaan maken.

Toren C  is vanaf zondag 5 januari weer te zien bij de VPRO om 21.40 uur op NPO 3.

Foto: VPRO