Spirit 24 vanaf september op Nederland 2

Spirit 24 vanaf september op Nederland 2

Geschreven door Pieter Jongsma

Spirit 24 start op dinsdag 3 september met een wekelijks programma op Nederland 2. Van 15.30 - 15.55 biedt Spirit 24 u iedere dinsdag een gevarieerd, actueel en vernieuwend programma over alle facetten van levensbeschouwing, religie en diversiteit.

 

De uitzending informeert, verrast en maakt nieuwsgierig. De kijker krijgt een overzicht van het levensbeschouwelijke nieuws van de afgelopen week. Wat speelt er in de wereld? Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Zijn er naast de serieuze zaken die spelen ook verrassende, leuke en vernieuwende dingen gaande? Naar aanleiding van het ‘thema van de week’ wordt een actueel onderwerp nader uitgediept met enkele fragmenten uit programma’s uit het rijke aanbod van spirit24.nl. Ook blikt Spirit 24 vooruit: wat gaat er de komende week spelen? Welke feestdagen komen eraan en voor wie, welke levensbeschouwelijke onderwerpen komen er in de diverse tv-programma’s aan bod, welke nieuwe boeken, tentoonstellingen of andere culturele evenementen zijn niet te missen?

 

Spirit 24 is het levensbeschouwelijke portal van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is een samenwerkingsverband van alle publieke omroepen. In combinatie met de dagelijkse productie van eigen programma’s zorgt dit ervoor dat de kijker meer dan 2500 levensbeschouwelijke programma’s tot zijn beschikking heeft, met een dagelijks groeiend aanbod.

 

Spirit 24, omdat er meer is…