Wie is de Mol? start aan jubileumseizoen
Foto: AVROTROS

Wie is de Mol? start aan jubileumseizoen

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Wie is de Mol? start vanavond aan het twintigste seizoen. Vanaf vanavond kunnen fans van het programma weer op mollenjacht. Het jubileum seizoen speelt zich dit jaar af in China en wordt wederom gepresenteerd door Rik van de Westelaken, die vorig jaar het stokje overnam van Art Rooijakkers.

Dit jaar doen presentatrice Anita Witzier, acteur Buddy Vedder, actrice Jaike Belfor, modeontwerper Claes Iversen, presentatrice Leonie ter Braak,voormalig voetballer Nathan Rutjes, cabaretier Johan Goossens, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, actrice Tina de Bruin en zanger Rob Dekay mee.

Het negentiende seizoen van Wie is de Mol? werd vorig jaar gewonnen door actrice Sarah Chronis, die Ladies Night-presentatrice Merel Westrik wist te ontmaskeren als Mol. Zanger Nielson ging met niks naar huis. Hij verloor de finale van het succesvolle AVROTROS-programma.

Na Wie is de Mol? kunnen kijkers overschakelen naar NPO3 voor de nabeschouwing, waarin oud-kandidaten verder discussiëren over de opdrachten, complotten en theorieën. MolTalk wordt dit seizoen gepresenteerd door Marlijn van Weerdenburg en Rop Verheijen en is na Wie is de Mol? te zien op NPO 3.

Wie is de Mol? is vanaf vanavond, zaterdag 11 januari, om 20:30 uur te zien op NPO 1.