Hélène Hendriks presenteert huldigingen Holland Heineken House
Foto: Wessel de Groot

Hélène Hendriks presenteert huldigingen Holland Heineken House

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Sportpresentatrice Hélène Hendriks presenteert tijdens de Olympische Spelen de huldigingen van de Nederlandse sporters in het Holland Heineken House. De ontmoetingsplaats van bierbrouwer Heineken maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het grotere TeamNL Tokyo Center.

Hélène kijkt erg uit naar de huldigingen. “Echt een prachtig podium om te mogen werken”, zegt de presentatrice maandag in een persbericht. “Hier komt alles samen. Dit is echt uniek. Ik zie enorm uit naar de interactie met onze Olympische helden en al die fans in het huis, maar ook thuis.”

Tijdens de afgelopen Spelen was het Holland House de ontmoetingsplaats voor sporters en fans. Vorig jaar maakte de bierbrouwer bekend een stapje terug doet. Dit jaar is er het TeamNL Tokyo Center, waar Nederlandse bedrijven zich kunnen presenteren in Japan. Het Holland House maakt hier onderdeel van uit.

Vandaag opent sportkoepel NOC*NSF de werving voor crewleden. Koks, keukenhulpen, obers, tappers, techneuten en beveiligers zijn welkom om zich aan te melden voor de onvergetelijke ervaring. De eerste twee crewleden zijn Hendriks en ex-judoka Edith Bosch, die als coach van de crew aan de slag gaat.