Dramaserie Dit zijn wij verhuist naar NPO 3

Dramaserie Dit zijn wij verhuist naar NPO 3

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De dramaserie Dit zijn wij verhuist van NPO 1 naar NPO 3. De zestiendelige serie verhuist vanaf woensdag 29 januari vanwege tegenvallende kijkcijfers naar NPO 3. Dat heeft een woordvoerder van KRO-NCRV bevestigd aan Showbizznetwork.nl. 

Dit zijn wij is een remake van de Amerikaanse dramareeks This is US. De Nederlandse versie is sinds eind november te zien. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Fockeline Ouwerkerk, Vincent van der Valk, Esmée van Kampen, Kay Greidanus en Romano Haynes. De afleveringen werden op prime time slecht bekeken door 400.000 kijkers.

Dionne Stax is vanaf woensdag te zien met een nieuwe afleveringen van de DNA onbekend. In de eerste aflevering gaat Dionne langs bij Lynda, die wil weten of Henk, de man die zij als vader ziet, ook echt haar vader is. Ook Jannet wil er via een DNA-test achter komen wie haar vader is. Ze neemt de presentatie van het programma over van de onlangs vertrokken Caroline Tensen. Zij maakte de overstap naar RTL4, waar ze nu te zien is als presentator van Wie ben ik? en RTL Boulevard. 

Dit zijn wij is vanaf woensdag 29 januari om 20.30 uur te zien op NPO 3.