Maarten Janssen wordt channelmanager VTM
Foto: VRT

Maarten Janssen wordt channelmanager VTM

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Maarten Janssen maakt de overstap van VRT naar VTM. Vanaf maart is hij verantwoordelijke voor VTM, waar hij aan de slag gaat als channelmanager. Dat heeft DPG Media maandag laten weten. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de zender VTM. Onder leiding van Dirk Lodewyckx, Davy Parmentier, Inge Kluft en Calogero Macaluso zal hij meebouwen aan het nieuwe video- en tv-verhaal van DPG Media.

Maarten werkte eerder voor de publieke omroep VRT. Daar was hij vijf jaar Head of Kids bij VRT en channelmanager bij Ketnet.

Maarten Janssen: "Ik kan terugblikken op heel fijne jaren binnen de VRT, waarin ik veel kansen heb gekregen en met fantastische collega's heb mogen samenwerken. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Zeker Ketnet en alle Ketnet-collega's hebben mijn hart veroverd. Tegelijk heb ik enorm veel zin om te bouwen aan een succesvolle toekomst voor VTM als brede en jonge familiezender. Tot nog toe lag mijn focus vooral op kinderen en hun snel veranderende mediagedrag, ik kijk er al naar uit om nu ook hun ouders en elke generatie daartussen te omarmen."