Radiozender SLAM! viert dit jaar geen Koningsdag in Alkmaar
Bron: Pixabay

Radiozender SLAM! viert dit jaar geen Koningsdag in Alkmaar

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Radiozender SLAM! viert dit jaar geen Koningsdag in Alkmaar. De radiozender heeft dit jaar er voor gekozen om zich op andere projecten te focussen. Dat laat een woordvoerder van SLAM! dinsdag weten aan Showbizznetwork.nl.

De zender heeft de ambitie om zich meer te focussen op festivalhostings. "We focussen ons vanuit SLAM! meer op festivalhostings en acts tijdens feestjes en/of festivals. Zo kunnen we nóg meer mensen bereiken met onze eigen concepten in plaats van éénmalig tijdens Koningsdag."

Voorgaande jaren vierde de radiozender op Koningsdag een groot oranjefeest in Alkmaar bij het AFAS Stadion. Ieder jaar zorgde de zender voor een sterke line-up. Zo stonden al eerder Kriss Kross Amsterdam, Nicky Romero, Bassjackers, Lucas & Steve, STUK en Mike Williams op het podium bij SLAM! Koningsdag. 

Op dezelfde plek waar SLAM! ieder jaar Koningsdag viert is er dit jaar een nieuw evenement. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE.