Don Diablo krijgt eigen radioshow op SLAM!

Don Diablo krijgt eigen radioshow op SLAM!

Geschreven door Daniël Schalk

Don Diablo, Mike Williams en Sam Feldt krijgen een eigen radioprogramma op radiozender SLAM! De drie wereldberoemde Nederlandse dj’s worden een vast onderdeel van de populaire SLAM! MixMarathon, het format waarbij 24 uur lang gemixte dj sets te horen zijn op de radiozender.

Jochem Hamerling, Music Director SLAM!, is trots op de nieuwe aanwinsten. “Don, Sam en Mike zijn zonder twijfel de mannen van dit moment en weten altijd te verassen met goede tracks en vernieuwende dj-sets. Vanaf nu hoor je ze iedere week op SLAM! en daar zijn we trots op!”, zegt hij.

Don Diablo is met zijn radioprogramma Hexagon Radio elke vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur te horen op SLAM! “De afgelopen twee jaar is mijn radioshow internationaal flink gegroeid dus ik ben blij dat ik nu ook eindelijk in mijn eigen land een officiële show in de ether krijg”, zegt hij over zijn show.

Sam Feldt, die afgelopen jaar een SLAM! Award voor het grootste talent van 2016 won, presenteert vanaf vrijdag wekelijks vanaf 19:00 uur Heartfeldt Radio. “Ik heb super veel zin om mijn wekelijkse radioshow te starten op SLAM! en de luisteraars toffe nieuwe en oude tracks te laten horen”, aldus Sam.

Mike Williams is pas 20 jaar, maar scoorde wereldwijd al grote hits. Met zijn eigen radioshow Mike Williams on Track zal hij elke vrijdagnacht vanaf 1:00 uur te horen zijn op SLAM! “Ik vind het super tof om eindelijk te starten met mijn eigen radioshow. Kan niet wachten om jullie alle muziek te laten horen!”, zegt hij.

Foto: SLAM!