Bevestigd: Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!

Bevestigd: Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!

Geschreven door Pieter Jongsma

Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl zijn vanaf januari te horen op SLAM!. Dat heeft de radiozender woensdag bevestigd nadat er eerder geruchten over de het nieuwe duo ging. Vanaf januari zijn ze te horen in de avond op de plek van Tom van der Weerd en Bram Krikke. Naast de avondshow is Daniël Lippens straks iedere vrijdag te horen tijdens de SLAM! MixMarathon en op zaterdag met de SLAM! WKNDMX.

Het nieuwe avondprogramma met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl is vanaf maandag 4 januari te horen op SLAM!, (ma-do, 19u-22u) te zien op SLAM! TV en te volgen via de livestream van SLAM! Youtube. Tot het einde van dit jaar zal Anoûl Hendriks de huidige avondshow Club Ondersteboven blijven presenteren. Vanaf 4 januari krijgt Anoûl een nieuwe plek in de SLAM! programmering. Details hierover worden later bekend gemaakt.

Lippens is enthousiast: "Ik vind het te gek om weer aan de slag te gaan bij SLAM! Het is mijn eerste liefde in radioland en ik heb het gevoel dat er nog een waanzinnig hoofdstuk te schrijven is. Erik-Jan is één van mijn radiohelden en om nu samen met hem de avond onveilig te maken is echt een jongensdroom die uitkomt!"

Martijn Zuurveen (Radio Director RadioCorp): "Met Daniël en Erik-Jan is ons team hebben we de perfecte combinatie voor de avondshow van SLAM!. Deze twee gevestigde namen hebben bewezen vernieuwende en creatieve contentmakers te zijn; een 1 op 1 match met onze zender."