RTL4 schrapt uitzending De Zwakste Schakel
Foto: William Rutten

RTL4 schrapt uitzending De Zwakste Schakel

Geschreven door Pieter Jongsma

RTL4 schrapt deze week de aflevering van De Zwakste Schakel. Deze week is eenmalig een herhaling van de eerste aflevering van de serie Meisje van Plezier te zien. Dat heeft een woordvoerder van RTL laten weten. De overige twee afleveringen van De Zwakste Schakel zijn 26 februari en 4 maart te zien. 

RTL benadrukt dat ze hun kijkers de kans willen geven om aan te haken bij de dramaserie met Angela Schijf in de hoofdrol. "Afgelopen zondag waren deze afleveringen al te zien, maar we willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken." Aflevering twee van Meisje van Plezier wordt daarom zaterdagavond om 23.00 uur herhaald.

De hedendaagse en intieme dramaserie laat het leven zien van huisvrouw Nadine. Wanneer haar man Remco er vandoor gaat met haar bloedeigen zus, hervindt Nadine haar onafhankelijkheid door in het diepste geheim als high class escortgirl te werken bij haar jeugdvriendin Meryem. 

Naast Angela Schijf, Bridget Schuurman, Peter Paul Muller, Britte Lagcher, Roeland Fernhout en Geert de Jong maakt dit seizoen Holly Mae Brood haar debuut in de dramaserie. 

Meisje van Plezier is iedere zondag om 22.00 uur te zien bij RTL4.