Vanavond op tv: Carlo & Irene blikken terug op 10 jaar De TV Kantine
Bron: RTL / Laura Oldenbroek

Vanavond op tv: Carlo & Irene blikken terug op 10 jaar De TV Kantine

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De deuren van de TV Kantine zijn weer geopend. Vanaf vanavond zijn Carlo Boszhard en Irene Moors weer te zien met een gloednieuw seizoen. Zo komt er een speciale Chateau Meiland-special. Hierin staat het populaire SBS6 programma centraal en wordt op de hak genomen. Wie welke rol op zich gaat nemen is nog even de vraag. 

Voor de special te zien is, bestaat aflevering één uit een terugblik. De TV Kantine blikt vanavond terug op alle hoogtepunten uit de afgelopen 10 jaar. Er zijn zoveel Bekende Nederlanders (BN’ers) nagedaan. De lijst wordt per seizoen langer. Een mooi moment om eens te zien wat de TV Kantine allemaal heeft neergezet.

Carlo en Irene krijgen in het nieuwe seizoen weer hulp van allerlei gastacteurs en actrices. Onder andere Elise Schaap zal weer haar opwachting maken. Zij kruipt onder andere in de huid van Britt Dekker. Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer zullen ook te zien zijn. Welke rollen zij zullen gaan spelen is nog een verrassing. In ieder geval worden BN’ers als Ryanne van Dorst, Anny Schilder, Erik ten Hag en John de Mol nagedaan. 

Programma’s als Sterren op het doek, Ranking the stars en Beste zangers kunnen zich opmaken op een persiflage. Daarnaast worden de programma’s van Carlo zelf, Married at First Side en The Masked Singer, ook op de hak genomen. De kans is dan groot dat Carlo de rol van Loretta Schrijver weer op zich gaat nemen. 

Naast de bekende gast acteurs en actrices zullen er aantal gastrollen zijn. Zo maken onder andere Frank & Rogier, Jeroen van der Boom, Alian Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem, Gerard Ekdom en nog vele anderen. 

De TV Kantine is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.